BIOREY DNA

Epis

Echt

We werken uitsluitend met biologische telers vanuit ons jarenlange betrouwbare netwerk. Daarnaast vertellen we graag de verhalen achter onze telers en producten. We zijn transparant en open naar iedereen.

PROFESSIONEEL

BioRey werkt op professioneel niveau en streeft hoge kwaliteitseisen na, we zijn dan ook IFS Broker gecertificeerd en in overleg zullen we gezamenlijk de contract afspraken en of product specificaties nauwlettend opvolgen.

Ontvangt u van ons een product en kan worden aangetoond dat het product niet voldoet aan de product specificaties en of kwaliteitseisen dan zal BioRey ten aller tijden volledig aan de claim voldoen.

INNOVATIEF

We zoeken continu naar nieuwe producten binnen de gemeenschap en volgen de laatste trends in productverwerking en verpakkingsmogelijkheden. Daarnaast volgen wij diëtisten en sterrenkoks op social media om er voor te zorgen dat wij de laatste AGF trends biologisch voor iedereen bereikbaar maken.

SYMPATHIEK

We werken binnen onze community graag op een open en eerlijke manier met als doel dat we gezamenlijk groeien en met een glimlach samenwerken. We houden wel van een grapje hier en daar, maar zullen dit nooit in de weg laten komen van onze professionaliteit 😉

Laat ons graag weten op welke punten wij kunnen verbeteren, mail gerust en wij garanderen binnen 24h te reageren en of te verbeteren.